2016. már 15.

Csöröge fánk...

írta: kssbnc
Csöröge fánk...

...avagy kicsit vissza farsanghoz.

Sziasztok! A farsangi időszakban készítettem még el ezt az egyszerű, de nagyon finom ételt, sajnos akkor elfelejtettem megírni a bejegyzést hozzá, így most pótolom. Én jobban szeretem ezt a változatot, mint a szalagos fánkot, bár az az igazi farsangi jelkép.    Hozzávalók: - 500 g liszt - 3…

Tovább Szólj hozzá

2016. már 15.

Ricottával töltött ravioli, tejszínes paradicsomszósszal...

írta: kssbnc
Ricottával töltött ravioli, tejszínes paradicsomszósszal...

...avagy a házi tészta mindig jobb .

Sziasztok! A hétvégén sikerült egy jó kis tésztagéphez jutnom, így lehetőség nyílt szép, vékony raviolik elkészítésére, és tényleg olyan vékony lett a tészta, hogy átláttam rajta. A tölteléket nem bonyolítottam túl, inkább az ízekre koncentráltam. A tésztához mindig jól jön egy kis szósz, úgyhogy…

Tovább Szólj hozzá

olasz vega tészta ravioli paradicsom szósz

süti beállítások módosítása